Home > Eemshaven > Koopvaardijdienst 2021-11-14

Op zondag 14 november 2021 vindt weer de jaarlijkse koopvaardijdienst plaats in het zeemanshuis, Borkumweg 2, 9979 XH Eemshaven. Aanvang 16.00 uur (zaal open 15.30 uur). Voorganger Pastor Sven Standhardt. m.m.v. Fluitensemble Unda Maris o.l.v. Hermien Aartsen. De begeleiding van de samenzang zal worden gedaan door Annejet Dijkman

De collecte in deze dienst zal ten goede komen aan de kerstpakketten voor zeevarenden, die we ook dit jaar weer zullen gaan uitreiken rond de kerstdagen. Dit wordt door de zeevarenden bijzonder gewaardeerd en we mogen niet vergeten dat ze omwille van onze steeds veeleisender maatschappij met kerst niet bij hun gezin, familie en/of vrienden kunnen zijn. Een klein beetje aandacht is dus op zijn plaats.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Na de dienst bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje fris elkaar te ontmoeten en nog wat van gedachten te wisselen. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn we vanwege de coronaregels genoodzaakt u te vragen zich van tevoren aan te melden, bij voorkeur per email aan i.v.d.beek@ziggo.nl  of telefonisch 06-17 13 51 65. We kunnen helaas slechts maximaal 50 personen toelaten en waarschijnlijk moeten we u ook vragen om een vaccinatie- of testbewijs te tonen, dit kan een QR code zijn maar ook een papieren bewijs is voldoende.

Namens Stichting Koopvaardijpastoraat Groningen