Home > Eemshaven > Online Koopvaardijdienst 03-11-2020

Beste zeevarende en alle betrokkenen bij de Koopvaardij,

Hieronder vindt u een link naar de online Koopvaardijdienst, zoals deze werd opgenomen in de Grote, of Sint Nikolaas kerk van Monnickendam. Helaas kon de jaarlijkse Koopvaardijdienst in ons zeemanshuis in de Eemshaven niet doorgaan in verband met de beperkingen vanwege de Coronamaatregelen. Toch willen we graag ons met elkaar verbonden voelen in deze moeilijke tijd, door gebed en door aandacht voor elkaar.

Aan de dienst werkten mee: dominee Leon Rasser van het Koopvaardijpastoraat IJmond, dominee Helene Perfors van het Koopvaardijpastoraat Rijnmond en pastor Sven Standhardt van het Koopvaardijpastoraat Eemsmond.

De preek is naar aanleiding van Psalm 107.

Komend jaar hopen we weer bij elkaar te kunnen zijn en bij deze wil ik u alvast gezegende Kerstdagen toewensen en een heel gezond en gelukkig 2021.

Hopelijk tot gauw in ons zeemanshuis!

Pastor Sven Standhardt

online Koopvaardijdienst