Home > Eemshaven > Het Zeemanshuis bestaat 20 jaar! 15 juni 2019

Het Zeemanshuis bestaat 20 jaar!!!

In het jaar dat de butterfahrten ophouden te bestaan en Wagenborg de fruitterminal overneemt komt er in de Eemshaven een zeemanshuis. Met nog niet veel aanloop in de beginjaren stijgt het aantal bezoekers naarmate de bedrijvigheid in de Eemshaven toeneemt. Dit is inmiddels 20 jaar geleden!
Dit wordt groots gevierd op zaterdag 15 juni 2019 tussen 14:00 en 18:00 in en om het zeemanshuis in de Eemshaven. Graag willen we iedereen uitnodigen die zich tussen 1999 en 2019 heeft ingezet als vrijwilliger. We streven ernaar iedereen persoonlijk een uitnodiging te sturen. Het kan echter zo zijn dat er adressen en verhuisberichten tussen wal en schip zijn geraakt. Daarom willen we u vragen wanneer u vrijwilliger bent geweest en graag zou willen zien hoe het zeemanshuis er tegenwoordig bij staat contact op te nemen met Pieter Dijkstra.