Home > Eemshaven > Sponsorevent Zeemanshuis Eemshaven 5 oktober

Op donderdag 5 oktober aanstaande organiseert de Stichting Koopvaardijpastoraat Groningen een sponsordag voor al haar sponsoren. Onder het genot van een hapje en een drankje worden op deze dag de sponsoren bedankt voor hun bijdrage die zij het afgelopen jaar hebben gedaan. Op deze dag zal het nieuwe sponsorbord worden onthuld, waarop de logo’s van al onze sponsoren staan. De onthulling zal worden gedaan door de burgemeester van de gemeente Eemsmond, mevrouw Marijke van Beek. Daarnaast willen wij graag het belang van het Zeemanshuis in Eemshaven blijven benadrukken. Als onderdeel daarvan hebben wij het afgelopen jaar veel activiteiten uitgevoerd of in gang gezet zodat het Zeemanshuis nu, en in de toekomst, optimaal kan blijven functioneren. In aanwezigheid van de sponsoren zal de burgemeester van Eemsmond, mevrouw Marijke van Beek, de gasmeter uit het Zeemanshuis in de Eemshaven verwijderen. Vanaf dat moment is het Zeemanshuis energieneutraal en niet meer afhankelijk van gas! Het bestuur van de Stichting Koopvaardijpastoraat heeft voor deze middag een speciaal programma samengesteld:

  • 15:00: Ontvangst.
  • 15:10: Welkomstwoord van de voorzitter, Bert Hoekstra
  • 15:15: Afsluiting gasmeter en onthulling van het nieuwe sponsorbord door Mevr. Marijke van Beek, Burgemeester van de gemeente Eemsmond.
  • 15.30: Toespraak van mevr. van Beek
  • 15:40: Ondertekening van de certificaten brandveiligheid in aanwezigheid van Alert
  • 15:50: Uitleg nieuwe verwarmingsinstallatie door de leverancier, Menno Bos
  • 16:00: Het geheim van het Zeemanshuis
  • 17.00: Afsluiting.

Wij hopen dat u tijd en gelegenheid vrij kunt maken om dit bij te wonen en horen graag van u met hoeveel personen u van plan bent te komen. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar missioneemsheaven@gmail.com. Wij zien u graag op donderdag 20 oktober! Bestuur en vrijwilligers Zeemanshuis Eemshaven