Home > Eemshaven > Sponsorevent Zeemanshuis Eeemshaven 20 oktober

Op donderdag 20 oktober aanstaande organiseert de Stichting Koopvaardijpastoraat Groningen een sponsordag voor al haar sponsoren. Onder het genot van een hapje en een drankje worden op deze dag de sponsoren bedankt voor hun bijdrage die zij het afgelopen jaar hebben gedaan. Op deze dag zal het sponsorbord worden onthuld, waarop de logo’s van al onze sponsoren staan. De onthulling zal worden gedaan door de directeur van Groningen Seaports, dhr Harm Post.

Daarnaast willen wij graag het belang van het Zeemanshuis in Eemshaven blijven benadrukken. Als onderdeel daarvan hebben wij het afgelopen ajar veel activiteiten uitgevoerd of in gang gezet zodat het Zeemanshuis nu, en in de toekomst, optimaal kan blijven functioneren. Enkele van deze activiteiten zijn:

 • Vervanging van onze zonnepanelen
 • Installatie breedband WiFi-verbinding
 • Schilderwerkzaamheden
 • Vervanging van onze bus.

Het bestuur van de Stichting Koopvaardijpastoraat heeft voor deze middag een speciaal programma samengesteld:

 • 16.00 – 16.15: Ontvangst.
 • 16.15: Opening met prijsvraag door de voorzitter van het Zeemanshuis dhr. Bert Hoekstra.
  • Hoofdprijs: een fles Champagne van top kwaliteit.
 • 16.30: Onthulling logobord door dhr. Harm Post, directeur Groningen Seaports.
 • 16.30-17.45: Hapje en drankje met… een truc volgens Hans Klok of  wordt het toch Tommy Cooper ?
 • 17.45: Afsluiting.

Wij hopen dat u tijd en gelegenheid vrij kunt maken om dit bij te wonen en horen graag van u met hoeveel personen u van plan bent te komen. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar missioneemsheaven@gmail.com.

Wij zien u graag op donderdag 20 oktober!

Bestuur en vrijwilligers Zeemanshuis Eemshaven